Skocz do zawartości
Na forum sat-4-all.com obowiązuje bezwzględny zakaz oferowania sharingu oraz umieszczania linków do treści łamiących prawa autorskie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Philips Google TV (2023 r.) Android 12 ma zaledwie 5.3 GB pamięci wewnętrznej, (a zainstalowane apki mają 4.1 GB). 
Podłączyłem USB-Stick 128 GB, TV go sformatował i mam teraz tak:

Wewnętrzna pamięć współdzielona: 1.1 GB / 5.3 GB
USB zewnętrzne całkowita pojemność 120 GB
I po naciśnięciu > Przenieś pliki i dane aplikacji > przenieś teraz > Przenieś dane do tej pamięci >
to pokazuje, że Aplikacje ma 769 MB a dane w pamięci wewnętrznej 688 MB.

Gdybym włączył opcję Programisty, to mam natychmiast komunikat: Pamięć wewnętrzna jest prawie zapełniona.

Gdy załączam TV, to mam takie info: Usunięto pamięć USB i natychmiast pamięć USM podłączono, to jest chyba coś
nie tak.

Może jest jakiś inny sposób na rozszerzenie tej pamięci.
W Enigmie2  jest plugin flash Expander, czy w Androidzie jest coś podobnego?

Wiadomo, że zakup TV Box rozwiązałby problem, lecz w mym przypadku chodzi o TV.

Opublikowano

Philips i android, dwa nieporozumienia, wiem bo mam, dlatego stosuje przystawke, stick lub box, i bedzie Pan zadowolony.

Orginalna apka Amazon Prime nie dziala poprawnie w Philips, wiec szkoda pisac, tak nawet po HW reset.

Narazie Adas

Opublikowano
Cytat

Philips i android, dwa nieporozumienia

ostatnio widziałem rolkę co mówi twój TV o tobie 😉

podobno ci co posiadają Philips-a to gadżeciarze 🤣

Opublikowano
11 minut temu, lokopoko napisał(a):

ostatnio widziałem rolkę co mówi twój TV o tobie 😉

podobno ci co posiadają Philips-a to gadżeciarze 🤣

Ja bym nie żartował z osób, posiadających TV Philips, np. osoby, które mają problem ze słuchem, a używają słuchawek, to również
druga osoba może równocześnie też TV oglądać.
Natomiast w innych markach TV jest to niemożliwe. 

Opublikowano

Akurat z tego korzystam Philips z Androidem 11 , TV sobie oglądają w salonie  a je słucham w każdym pokoju z głośników po sieci albo BT.  Regulacja głośności na TV nie wpływa na moją. 🙂

W planach zmiana i przetestowanie Philipsa z Saphi albo Titan. 

• Lubię (+1) 1
Opublikowano
Cytat

Natomiast w innych markach TV jest to niemożliwe. 

jesteś tego w 100% pewny ☝️

Cytat

a używają słuchawek

poza tym te zadanie spełni Ultimo ze słuchawkami BT