Skocz do zawartości
Na forum sat-4-all.com obowiązuje bezwzględny zakaz oferowania sharingu oraz umieszczania linków do treści łamiących prawa autorskie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdopodobnie w piątek(02.08) zostanie przedstawiony następca Chromecast Google TV 4K pod nazwą Google TV Streamer. Co ciekawe nazwa Chromecast nie będzie już używana. Z info wiadomo, że będzie na Amlogic S905X4, gniazdo LAN, USB-C. Czekam z niecierpliwością 🙂

GTVStreamer.png.48b43147acdba4eb97fd675e65e5f38c.png

źródło: 9to5google.com

• Dziękuję (+1) 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

24.9.24 ma byc dostepny za 119€, oczywiscie sprawdze go dla zabawy, ma byc andek 14, HW nowoscia nie zajezdza, ale google wspiera swoj sprzet dlugo.

SoC MediaTek MT8696, takie info podaje siec.

Narazie Adas

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

2021 MT8696

2023 MT8696T

2024 MT8696 .....?

AV1

Gigabit Ethernet

HDMI 2.1

4 GB RAM

32 GB Flash

Napewno nie jest to kiler NVIDIA Shield lub CUBE 3.

Pobawimy sie jak dotrze, mnie najwiecej ciekawi support google.

Narazie Adas

Opublikowano
  W dniu 15.09.2024 o 16:14, Coco Jambo napisał(a):

@adas13 Ja nie mam problemu, ale za takie gówno nie dam €120... wolę pozostać w Chromecast Google 4K

Rozwiń  

Nie warto na pewno dla zwykłego użytkownika teraz inwestować w taką nowość na rynku. Niewiele zmienia co do odbioru , zwykle to ważne jest tylko dla maniaków klatek/fps itp. pierdołków  które nie są potrzebne do normalnego użytkowania. czy na nowym czy na starym będzie wszystko działać. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Google TV Streamer 4K

DV/DA dziala, wszystko wykonuje bardzo plynnie, android 14 na pokladzie.

Jak by cena spadla na 80€ bylo by wspaniale.

Netflix, Amazon Prime, MAX, Polsat , Canal+ itd....

Narazie Adas

Kodi Google TV Streamer 4K.jpg

DV DA.jpg

• Zmieszany (+/-) 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Już w Polsce - w sklepie internetowym zaczynającym się na Am... promocja -14%, dostawa w czwartek 451,14 zł.

Jadą po bandzie, bo nie ma nawet foto jak to wygląda (No image available) 🙂 ale nie dziwię się, bo jest już nowy Fire 4K...

Edytowane przez Coco Jambo
Opublikowano
  W dniu 27.10.2024 o 09:09, Coco Jambo napisał(a):

@adas13 @cezar07 TO jest POLSKIE forum, a nie niemieckie...  nie interesuje mnie aktualny kurs euro i co aktualnie jest angebot w de, jak będę chciał to zaglądnę sobie na konto Revo..., albo w Lipsku. Info dotyczyło ceny w Polsce.

Rozwiń  

Widziałem Google TV Streamer 4K  na portalu na OL... po 450 zł - nowy zafoliowany - nie aktywowany.

• 3 tygodnie później...