Skocz do zawartości
Na forum sat-4-all.com obowiązuje bezwzględny zakaz oferowania sharingu oraz umieszczania linków do treści łamiących prawa autorskie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdopodobnie w piątek(02.08) zostanie przedstawiony następca Chromecast Google TV 4K pod nazwą Google TV Streamer. Co ciekawe nazwa Chromecast nie będzie już używana. Z info wiadomo, że będzie na Amlogic S905X4, gniazdo LAN, USB-C. Czekam z niecierpliwością 🙂

GTVStreamer.png.48b43147acdba4eb97fd675e65e5f38c.png

źródło: 9to5google.com

• Dziękuję (+1) 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wstyd mi, że lansowałem Google TV Streamer - to największa porażka jaką widziałem - k***a dramat za $99 w US... która powinna kosztować max $19.90...

Opublikowano

24.9.24 ma byc dostepny za 119€, oczywiscie sprawdze go dla zabawy, ma byc andek 14, HW nowoscia nie zajezdza, ale google wspiera swoj sprzet dlugo.

SoC MediaTek MT8696, takie info podaje siec.

Narazie Adas

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

2021 MT8696

2023 MT8696T

2024 MT8696 .....?

AV1

Gigabit Ethernet

HDMI 2.1

4 GB RAM

32 GB Flash

Napewno nie jest to kiler NVIDIA Shield lub CUBE 3.

Pobawimy sie jak dotrze, mnie najwiecej ciekawi support google.

Narazie Adas

Opublikowano
Godzinę temu, Coco Jambo napisał(a):

@adas13 Ja nie mam problemu, ale za takie gówno nie dam €120... wolę pozostać w Chromecast Google 4K

Nie warto na pewno dla zwykłego użytkownika teraz inwestować w taką nowość na rynku. Niewiele zmienia co do odbioru , zwykle to ważne jest tylko dla maniaków klatek/fps itp. pierdołków  które nie są potrzebne do normalnego użytkowania. czy na nowym czy na starym będzie wszystko działać. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Google TV Streamer 4K

DV/DA dziala, wszystko wykonuje bardzo plynnie, android 14 na pokladzie.

Jak by cena spadla na 80€ bylo by wspaniale.

Netflix, Amazon Prime, MAX, Polsat , Canal+ itd....

Narazie Adas

Kodi Google TV Streamer 4K.jpg

DV DA.jpg

• Zmieszany (+/-) 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Już w Polsce - w sklepie internetowym zaczynającym się na Am... promocja -14%, dostawa w czwartek 451,14 zł.

Jadą po bandzie, bo nie ma nawet foto jak to wygląda (No image available) 🙂 ale nie dziwię się, bo jest już nowy Fire 4K...

Edytowane przez Coco Jambo
Opublikowano

@adas13 @cezar07 TO jest POLSKIE forum, a nie niemieckie...  nie interesuje mnie aktualny kurs euro i co aktualanie jest angebot w de, jak będę chciał to zaglądnę sobie na konto Revo..., albo w Lipsku. Info dotyczyło ceny w Polsce.

Opublikowano
W dniu 27.10.2024 o 10:09, Coco Jambo napisał(a):

@adas13 @cezar07 TO jest POLSKIE forum, a nie niemieckie...  nie interesuje mnie aktualny kurs euro i co aktualnie jest angebot w de, jak będę chciał to zaglądnę sobie na konto Revo..., albo w Lipsku. Info dotyczyło ceny w Polsce.

Widziałem Google TV Streamer 4K  na portalu na OL... po 450 zł - nowy zafoliowany - nie aktywowany.

• 3 tygodnie później...