Skocz do zawartości
Na forum sat-4-all.com obowiązuje bezwzględny zakaz oferowania sharingu oraz umieszczania linków do treści łamiących prawa autorskie.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zakup: wspierasz tym rozwoj apki.

https://play.google.com/store/apps/details?id=studio.scillarium.ottnavigator.companion

Chyba 18$ dla piec urzadzen dozywotni.(dokladnie nie pamietam, bo zaduzo bylo zakupow apek)

Oczywiscie mozemy skorzystac z wersji "mod" ktora jest dostepna, ale nie bede udostepniac takich plikow. (sprawa bezpieczenstwa).

Dodalem oficjalna wersje OTT:

Cytat

Standalone version of the app

• Not linked to any store
  • Premium can be purchased and managed using OttNav Companion app
  • Direct download of OTT Navigator (you will need to allow installing apps from unknown sources on your device)
  • Code for Downloader app is 982469.
  • Allows switching between stable, beta and alpha update channels

Narazie Adas

OTT Navigator.rar

1.7.1.2.jpg

PL.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

OTT Navigator Changelog

v1.7.1.3 beta
- player: try to auto-switch to hls if content unparsable as mpeg-ts
- playlist: otc format supports passing category type
- vod: support for hidden categories in new movies/series ui
- config: control whatever to reopen stream when unpausing archived video that was paused for the given amount of seconds (default 20)
- ux: try to trigger app start action on reactivating without active fragment (may help most scenarios when app launch leads to empty page)
- xc: fix invalid movie response parsing that breaks movies loading
- ux: fix afr setting unreachable when user has too many supported resolutions
- backup: added option to merge providers on restoring backup (only unique urls are accepted)
- player: bindable action to switch to prev/next archive record on current channel
- ux: backup option to store both settings + channel meta (but skip providers)
- playlist: added templates {start_iso}, {end_iso} and {now_iso} to represent starting/ending/current time in ISO8601 format

v1.7.1.4 beta
- home: allow pinning virtual categories (with folded subcategories) to main screen
- archive: fix auto-switch to next archive record when no epg available
- stalker: support new series/movies screens
- playlist: support for audio_track and video_track to auto-select a track on playback by default
- recent: can clear recent channels via recent category properties
- codec: fallback to low-priority decoder if high-priority fails and fine-tuned default bufer values
- otc: support for key-value pairs in headers attr
- playlist: support for base64-encoded response for EXTATTRFROMURL/runtime_attr_url
- config: allow user to change position of home screen launcher buttons
- module: allows to toggle showing streams just started view on main screen

Jezeli nie posiadasz L1:

Cytat

- playlist: support for audio_track and video_track to auto-select a track on playback by default

Narazie Adas

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam.

Dla mnie nr. 1 do androida. Xtream oczywiście najstabilniej. No i z boxa m3u ciśnienia idealnie. Zamierzam zrobić sobie wyjście na świat prywatnym streemem , kwestia przeklikania na routerze. Zobaczymy jak sobie z tym poradzi. ^^

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Po ostatnim update muszę przyznać, że program działa stabilnie i jest bardzo ciekawą alternatywą dla TiviMate.

Godny rozważenia zakupu. Wybór oczywiście do własnej oceny. 

Pozdrawiam wszystkich.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
3 godziny temu, adas13 napisał(a):

Na czerwono zaznaczylem nawet, post 2

Narazie Adas

Przepraszam , masz rację.  Mógłbyś mi pomóc,  abym ns własnej liście m3u miał kanały TV z CDA TV ( CDA Premium ). 

Opublikowano
11 minut temu, adas13 napisał(a):

CDA masz strumien chroniony DRM.

Narazie Adas

Czyli ani z CDA ani z Canal+online nie można wyciągnąć  linków ,aby te kanały mieć na swojej liście? To w jaki sposób masz kanały na Twojej liście- nie raz pisałeś ,że mimo,że zabezpieczone to się da.

Opublikowano

Stream URL nie jest problem, bo to wykonuje wtyczka w przegladarce, ale dalej musisz sie "dokopac" do kluczy, bo inaczej z tego nic nie bedzie.

Mam policzone wszystko co mnie interesuje, CDA czy Player swietny trening zeby sie zapoznac jak co i dlaczego, pozniej bedzie poprzeczka coraz trudniejsza.

Cytat

AES-CTR full sample encryption.

Narazie Adas

Opublikowano

Chodzi mi o wpis ( adres URL,  który mam wpisać do listy ) - zresztą wiesz o co mi chodzi . I tak się zastanawiam , czy mi pomożesz czy będziesz się chwalił screenami.

Edit : nie cytuje sie, jak odpowiadasz na post.

Narazie Adas

Opublikowano

Chwalic sie, chyba x lat do tylu moze tak, dzis masz google i lecisz z wiedza.

Podpowiem ci, nie ma streamu ktorego nie da sie urochomic, zawsze jest dziura w systemie.

Nie jestem kelnerem, bo "Panu" sie nie chce wiedzy zaczerpnac 😡 .

Narazie Adas

Opublikowano (edytowane)

To uzyskam od Ciebie pomoc i podasz mi wpis do listy czy nie  - napisz jasno. Myślałem, że tu na forum sobie pomagamy i że to jest naturalne , ale z tego co widzę,  to chyba tu tak nie jest  - ale może się mylę. 

Edytowane przez Przemoraf
Opublikowano

Ale ty nie chcesz pomocy tylko gotowca tego na 99% nie dostaniesz od adasia; myślę ze najpierw musiałbyś pokazać ze cos robisz by adas ciebie naprowadził.

Nie wiem czemu myślałeś ze kupisz sobie tego playera i wszystko ci zadziała ; a tak ogólnie to masz abo na tym CDA czy c+online ?

Opublikowano

Żywioł. Deepwater Horizon

https://vwaw785.cda.pl/15383408/15383408.mpd
dKey: 63336533663234386364313133616433

Zaplacony Premium, zeby "Pan" mogl trenowac , twoje zadanie masz to odpalic w OTT, bylem taki mily ze nawet masz juz decrypt. 🤣

Nastepny Premium np.Player, dane wysylasz na PW.

Duze PIWO ze nic z tego nie bedzie.

Narazie Adas

Opublikowano

@adaś13 nie wiem w jaki sposób dopisać ten key do linku https://vwaw785.cda.pl/15383408/15383408.mpd

pomyślałem,że będzie podobnie jak w przypadku kanałów red Top lub red carpet tv i edytowałem link ns taki

https://vwaw785.cda.pl/15383408/15383408.mpd&cenc_decryption_key=63336533663234386364313133616433#sapp_dash_video_id=0&sapp_dash_audio_id=1

ale oczywiście nie działa . Nie ma zielonego pojęcia jak scalić/wkleić czy też połączyć ten link z kluczem. Będę wdzięczny za pomoc .

Pozdrawiam