Skocz do zawartości
Na forum sat-4-all.com obowiązuje bezwzględny zakaz oferowania sharingu oraz umieszczania linków do treści łamiących prawa autorskie.

Nokia Streaming Box 8010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nokia 8010 wczoraj dotarła.  😀

Szybka konfiguracja i stary pilot od Panasonika w pełni potrafi sterować Nokią

Nie spodziewałem się aż takiej kompatybilności, bardzo pozytywne pierwsze wrażenie.

Z dodatkowych aplikacji mogę polecić NOVA Video Player

Bezproblemowo pobrał pliki MOVIE z mojego Vu+ oraz pobrał okładki i opisy

Player odtwarza pliki TS, nie zawsze jest to takie oczywiste

NOVA Video Player

Może warto przypięć temat z aplikacjami wartymi polecenia 🤔

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, zenek11 napisał(a):

Z dodatkowych aplikacji mogę polecić NOVA Video Player

A czy on potrafi pobrać z e2 listę kanałów i ją wyświetlić? Taki open sourcowy by się przydał. 🙂

Edytowane przez zdzislaw22
Opublikowano
10 minut temu, adas13 napisał(a):

Sparkle Player

dokladnie nie wiem co jest "poszukiwane".

Narazie Adas

Tylko on chyba nie jest open source.

Szukam zwykłego prostego odtwarzacza, który wyświetli listę i strumień z tunera e2, ale musi mieć udostępniony kod źródłowy.

Nie chce mi się pisać wszystkiego od zera.

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.Wie ktos jak wlaczyc klawiature na pilocie gdy chce cos wpisac w aplikacji??Chce wpisac dane serwera ,ale nie wlacz mi sie klawiatura.

Opublikowano (edytowane)

Iptv Smarters pro i w innych tez nie chce wskoczyc.Mowa o modelu 8000 ,ale to chyba nie ma znaczenia.

Edytowane przez kris26
Opublikowano
1 minutę temu, adas13 napisał(a):

Smartes jest nic nie warte, ale dziala jak klikasz w pole, wersje tam upchales jaka?

Narazie Adas

Co polecasz zamiast tego.Chce dodac nowego uzytkownika do apki.Wskaznik miga w miejscu gdzie chce wpisac login ,ale za chiny klawiatura sie nie chce wlaczyc.Wciskalem juz wszystkie przyciski na pilocie i nic.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć 

Posiadam Nokie 8010 i mam z nim taki problem że co drugi dzień jestem zmuszony uruchamiać go ponownie ponieważ aplikacje np canal + play tv i inne na których oglądam tv kręci się na każdej z nich kółeczko. Jak to naprawić? 

Opublikowano

HW reset wykonales?

Aplikacje poprane ze sklepu Google, czy sam "smieci" mu pchales?

Box podlaczony jak, siec jaka (jaka szybkosc).

Naucz sie konkretnie zadawac pytanie.

Uzywam rowniez 8010 org. aplikacje C+/Slonko/ itd. i zadnych problemow nie zauwazylem.

Narazie Adas

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nokia nie przedłużyła licencji firmie StreamView GmbH na używanie nazwy Nokia, więc Austriacy podpisali umowę licencyjną z firmą Thomson 😀. Przez jakiś czas ma być jednak kontynuowane wsparcie.

• Smutny  (+/-) 1