Skocz do zawartości
Na forum sat-4-all.com obowiązuje bezwzględny zakaz oferowania sharingu oraz umieszczania linków do treści łamiących prawa autorskie.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Kogo to obchodzi jakie urządzenia, możesz mieć na kilku ale można tylko 3 streamy w SUMIE z 2 urządzeń poza boxem . 

Mam w 3 telefonach, na kompie i w TV, w sumie zwykle oglądam tylko z jednego. 

subskrypcja - Box + 2 inne

bez boxa subskrypcja przez stronkę tylko 2 . 

Mając abonament tez tylko 2. 

Nie mogę doszukać się na stronie subskrypcji  urządzeń autoryzowanych, też tak macie czy źle szukam? 

Edytowane przez Ktosiu
Opublikowano

Chcę kupić tego boxa rodzicom aby mieli możliwy odbiór DVB-T2 jak przełączą ale ponieważ mają już swoje lata to czy jest możliwe takie ustawienie boxa, aby tuner cyfrowy automatycznie się uruchamiał po włączeniu a nie trzeba było programów szukać gdzieś w menu? jak to będzie zbyt skomplikowane to wole im kupić zwykły dekoder cyfrowy, choć cena kusi by było coś więcej a z czasem ojca nauczę YT włączać czy inne aplikację...

Opublikowano (edytowane)
W dniu 2.02.2022 o 17:27, bogjan napisał:

Box + 2 inne, czy tak rzeczywiście jest ???Moze mi to ktos potwierdzić kto ma boxa.

Chyba jak umiesz liczyć to 1+2 = 3.

Zawsze jest możliwe normalnie tylko dla 2 urządzeń. Wszystko pisze jak byk na stronach Canal+.

@elektryk77 kup im lepiej normalny tuner. 

Edytowane przez Ktosiu
Opublikowano

Jeśli masz już zalogowane 3 urządzenia to logując się na czwartym, kasuje Ci z automatu jeno i za każdym razem , chcąc ponownie z poprzedniego rządzenia oglądać musisz logować się z kodem

Opublikowano (edytowane)

Raczej nie tak bo mam zalogowane  na 5 telefon/tablet/laptop/2x TV i każde działa jak nie uruchomić więcej jak 2.

W jednym czasie nie może być więcej oglądane niż na 2 dowolnych  urządzeniach, boxa jako 3 nie liczymy.

Masz abonament możesz na 2.

Masz boxa możesz na 2 + 1 box.

Masz abonament i boxa na jednym koncie możesz na 2 + box. 

Masz abonament i boxa na innym koncie możesz 2 na abonament + 2 z bixa

Nie wiem jak dalej ale wychodzi że na jednym koncie  mając abonament i 2x box nadal możesz tylko na 2 + 2 z boxów.

Edytowane przez Ktosiu
Opublikowano (edytowane)

Jeśli masz moduł tak samo 1 (moduł) + 2 = 3 ; zrobiłem test, uruchomiłem C+ na telefonie i C+ Box 4K,

+ trzeci w PC poprzez stronę i po kilku minutach był komunikat, że został przekroczony limit i że zostanę wylogowany.

Na każdym z urządzeń leciało coś innego. 

Ogólnie da się oglądać, tylko denerwuje mnie ta blokada kanałów z czerwonym kluczem 🙁

Edytowane przez mieszko I
Opublikowano (edytowane)

Zresetuj boxa, po resecie pomiń aktywację, za pomocą obsługi głosu wejdz do ustawień i  zainstaluj wolflancher, ustaw go jako główny i powinno już działa bez blokady po zalogowaniu.

Ciągle się dziwiłem że wam blokuje a ja nie miałem blokady.

Edytowane przez Ktosiu
  • Dziękuję (+1) 1
Opublikowano
W dniu 9.02.2022 o 10:20, Ktosiu napisał:

Zresetuj boxa, po resecie pomiń aktywację, za pomocą obsługi głosu wejdz do ustawień i  zainstaluj wolflancher, ustaw go jako główny i powinno już działa bez blokady po zalogowaniu.

Posadziłem Wolf Launcher'a bez przywracania BOX'a do ustawień fabrycznych,

czyli ze sklepu Downloader, następnie  Wolf i dalej Launcher Manager, i po przełączeniu na Wolfa doinstalowałem myCanal ver. 5.7.1 

i czerwony kluczyk nie robi już na nim wrażenia 🙂  (jak na razie).

Fajowo działa Live Channels ( w końcu cywilizacja ) 🙂

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam takiego boxa z pilotem, na którym jest przycisk Netflix. Co jakiś czas podczas oglądania kanałów z NC+ pojawia się na dole mała "chmurka" z napisem "non disponible" (niedostępne). Jak to wyłączyć?

Opublikowano

Witam

Miałem podobnie, wymiana baterii po której automatycznie wyskoczyła aktualizacja pilota i problem z chmurką u mnie zniknął

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tv naziemna,  Wydarzenia 24 jest taki kanał i na poczatku mi szatkuje przez 5minut,potem obraz żyleta. pozostałe programy odbierają dobrze.Co może byc nie tak ? Może ktoś ma taki sam problem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

kupilem boxa z drugiej ręki działał na moim abo do czasu chyba poprzednik wylogował sie z konta google i teraz po włączeniu wyskakuje aktualizacja której nie można zrobić albo zaloguj sie do konta google na które nie mam wejścia czy jest możliwośc jakiegoś reseta żeby można było go na nowo uruchomić do konta abo

Opublikowano (edytowane)

To się zaloguj na swoje. Jak dalej problem  zrób reset boxa. 

Boxy nie są powiązane z kontem Google, jedyne powiązanie może być z kontem canal+  ale tylko dla usług. 

Edytowane przez Ktosiu