Skocz do zawartości
Na forum sat-4-all.com obowiązuje bezwzględny zakaz oferowania sharingu oraz umieszczania linków do treści łamiących prawa autorskie.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy ktoś z was używa dvbt2 na tym tunerze? Wyszukałem kanały na tym canal+ box ale działają tylko polskie, czeskie niestety nie chcą działać.  Coś trzeba zrobić, zmienić?

Opublikowano

Też mam na pokojowej że wzmacniaczem w UK i nawet odbieram 2x więcej kanałów niż z kierunkowej bez wzmacniacza.

U mnie nadajniki rozrzucone w 4 strony świata i nie ma sensu na każdy dawać antenę kiedy mam wszystko w 100% dublowane z satelity. 

Opublikowano

Czy ktoś spotkał się już z takim problemem w przypadku tych boxów? Chodzi o działanie dvbt - gdy np na "eska tv" zaczynają się programy  z czerwonym znaczkiem , typu "warshaw shore" (pomijam treść- prawdopodobnie jest problem z parental controls") obraz znika i wita nas tylko czarny ekran. Nie dzieje się to za każdym razem , ale zawsze jest to na tego typu programach - próbowałem też do obsługi tunera korzystać z "live channels" (te działają o niebo lepiej niż wbudowana apka) ale tam zawsze pokazuje na ekranie kłódkę w przypadku takich programów"

Opublikowano
1 godzinę temu, marikak97 napisał:

może usatwaw ta jak to sie nazywa ,wiekową ustaw na 18 lat.

No właśnie w tym sęk, że nie znalazłem nigdzie takiej opcji w oprogramowaniu c+ , a live channels po zainstalowaniu w boxie takiej opcji nie posiadają (a normalnie być powinna)

Opublikowano (edytowane)

A czy ten odtwarzacz nie bazuje na koncie Google (jak wszystkie pudełka na Androidzie), może tam ustawiłeś, że masz trzy lata.  ?

Edytowane przez focus
Opublikowano

Panowie, czy ktoś ma zainstalowaną aplikację Smart IPTV?

U mnie nie chce działać żadna lista m3u. Zainstalowałem inną aplikacje IPTV Pro i tu te same listy działają normalnie

Opublikowano

Walczę dalej z tym ograniczeniem wiekowym dekodera, napisałem do supportu i na razie brak odzewu poza numerem zgłoszenia. Pomijając to, sam box działa w mojej opinii dużo lepiej niż mibox s. Żwawiej i responsywniej. Swoją drogą też trafiłem na ciekawą i niezłą przeglądarkę dla atv  JioPagesTv - oparta na chrome w pełni dostosowana do obsługi na tv, jedyny minus to masa indyjskich śmiecioskrótów na ekranie startowym , ale tak poza tym chyba jedna z lepszych dla atv 

Opublikowano
W dniu 5.11.2021 o 18:37, axel33 napisał:

CANAL+ BOX 4K launcherem operatorskim jak tu zainstalować prime video

Najpierw zainstaluj ze sklepu jakiś menager plikow np fx explorer.

Po tym np z apkpure na kompie zassij prime dla android tv. Z pendrive zainstalujesz go przez fx explorera. Od razu też polecam zassac sobieprzeglądarkę jiopagestv można wtedy pobierać przez nią bezpośrednio na boxa

Opublikowano

@Ktosiu

Czy jak aktywowałeś kolejny Canal + 4K to podawałeś tylko inny adres e-mail, a pozostałe swoje dane łącznie z kartą płatniczą takie jakie masz np. w pierwszym koncie? Czy wszystkie dane muszą być inne, czyli konto musi być na inną osobę? Oczywiście chodzi o uruchomienie 2 darmowych m-cy dostępu do kanałów Canal +. Będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam.

Opublikowano (edytowane)

Mam na różne osoby, jeden box  jest w Polsce a następne dwa w UK.

Jak masz już konto chyba raczej ma problemów dodać następny box bo opcja dodania nowego cały czas jest.

Poza Unią często normalnie przechodzi aktywacja ale nie przechodzi już streamowanie, z czasem też  dopisują VPN-y do list blokowań.

Niestety mimo statusu że aktywny poza granicami Unii ciężko uruchomić, w UK używałem VPN z routera domowego w Polsce, ogólnie dostępne VPN  nie działają. 

p.s. Z boxów w UK zostały mi dwa kody , jak ktoś chce niech sprawdzi czy zadziała: 

82Q4-U6RO-9ZYQ-C19Z

SGTI-IUIZ-UK3L-FE97

Edytowane przez Ktosiu
Opublikowano
W dniu 6.09.2021 o 20:55, ADAM22 napisał:

Polsat Box Go śmiga na c+box potwierdzam

A powiedz mi jak się zalogowałeś, u mnie mam tylko jedną opcje do zalogowania, i dostaję odpowiedź że nieprawidłowe dane (czy jakoś tak), a ja mam konto z abonamentu cyfrowego polsatu, na telefonie jest wybór, w jaki sposób chcę się zalogować, na canal+ box tego nie ma.

Opublikowano
W dniu 7.11.2021 o 20:12, toudi85tv napisał:

A powiedz mi jak się zalogowałeś, u mnie mam tylko jedną opcje do zalogowania, i dostaję odpowiedź że nieprawidłowe dane (czy jakoś tak), a ja mam konto z abonamentu cyfrowego polsatu, na telefonie jest wybór, w jaki sposób chcę się zalogować, na canal+ box tego nie ma.

Na pewno właściwa apka? Są dwie w play store "polsat box" i "polsat box go". Wbrew pozorom to nie to samo.

Opublikowano
W dniu 10.11.2021 o 01:33, Enton_x napisał:

Na pewno właściwa apka? Są dwie w play store "polsat box" i "polsat box go". Wbrew pozorom to nie to samo.

Masz rację, nie wiedziałem o tym, faktycznie są dwie apki i miałem nie tą co trzeba, jest "Polsat go" i "Polsat box go"

Dzięki i pozdrawiam.

Opublikowano
W dniu 7.11.2021 o 12:44, Ktosiu napisał:

Mam na różne osoby, jeden box  jest w Polsce a następne dwa w UK.

Jak masz już konto chyba raczej ma problemów dodać następny box bo opcja dodania nowego cały czas jest.

Poza Unią często normalnie przechodzi aktywacja ale nie przechodzi już streamowanie, z czasem też  dopisują VPN-y do list blokowań.

Niestety mimo statusu że aktywny poza granicami Unii ciężko uruchomić, w UK używałem VPN z routera domowego w Polsce, ogólnie dostępne VPN  nie działają. 

p.s. Z boxów w UK zostały mi dwa kody , jak ktoś chce niech sprawdzi czy zadziała: 

82Q4-U6RO-9ZYQ-C19Z

SGTI-IUIZ-UK3L-FE97

Te kody to na polsat?

Opublikowano
3 minuty temu, filmnet napisał:

Wiecie coś  o jakiejś cenie poniżej 169 zł ?

Jakieś okazje ?

dzwon 5 razy dziennie, w końcu ich złamiesz> będą mieli tak dość, że Ci dadzą za cenę jaką chcesz ?